All the images being part of this Blog is property of the Author, unless noted otherwise.. Üzemeltető: Blogger.
A blogsale 01.19 - 01.29. között utazás miatt szünetel!

BeautyBloggers.org jótékonysági akció

Helo lanyok!

Igy karacsony kozeledtevel, mindenhol beindulnak a jotekonysagi akciok, legalabbis itt Angliaban. Sokan szervezkednek, gyujtenek szervezetek javara.
A BeautyBloggers.org mar 2. eve indit aukciot. Kozel 60 beauty-blogger es kozmetikai ceg ajanl fel termekeket licitalasra, az igy befolyt osszeg teljes egeszeben a Doctors Without Borders szervezet szamlajara megy.
Gyonyoru szep kozmetikumokra lehet licitalni, csak par darab a kinalatbol:


A tobbi resztvevo listajat itt megtalalod.
Az aukcio 2011. november 28-tol december 12-ig tart, nemzetkozi, tehat ha beregisztralsz, barhonnan a vilagbol licitalhatsz. A termekekre extra postakoltseg nincs.
Orulnek ha Magyarorszagon is lenne valami ehhez hasonlo.


Egy kis off tema e kapcsan :)
Tegnap a baratommal is jotekonykodtunk kicsit. A cegenel is sokszor gyujtenek, de nem siman penzt szednek ossze, hanem a gyujteseket mindig valamihez kotik. Igy tegnap este 25 fore foztunk ebedet ketten, amit ma bevitt a ceghez, szepen leultek egyutt ebedelni, mindenki kapott egy adagot es e fejeben valamennyi osszeget felajanlott.
Persze magyarosat kertek, igy csirkeporkolt joghurtos uborkasalataval es a vegatarianusoknak gombaragus palacsinta lett a menu. Jo kis moka volt fozni ennyi fore a kis konyhankban, foleg nagymeretu labosok nelkul :) Megoldottuk, mi jol szorakoztunk, az ilyen ebedek a ceget is jobban osszehozzak es remelem a kivalasztott szervezet is orulni fog a felajanlasnak.

Nincsenek megjegyzések